Ha újra itt a nyár: főegyházmegyei családos tábor

A Gyulafehérvári Főegyházmegye családos táborát idén augusztus 1-6. között tartják Gyimesfelsőlokon, a Pasztorális Bizottság Családpasztorációs munkacsoportjának szervezésében. A „Legyenek mindnyájan egy”(Jn 17,21) mottóval megrendezendő tábor alap-témája: A család, mint a Szentháromság ikonja. A szervezők lelkigyakorlatos együttlétre, előadásokra, tapasztalatok megosztására, tanúságtételekre, csoportos beszélgetésekre hívják az érdeklődő családokat.

A felnőtteknek lelki beszélgetésre lesz lehetőségük papokkal, szerzetesekkel, a gyermekek számára korcsoportok szerinti foglalkozásokat, vakációs hangulatot, katekézist és a keresztény élettel való játékos ismerkedést szerveznek. A tábor lelki vezetője dr.Thorday Attila, a szegedi Szent Mihály Plébánia plébánosa lesz. 

„Mivel főegyházmegyénkben a kommunió éve van, legfőbb célkitűzésünk a szerető Isten jelenlétének és a közösségi együttlét jézusi módjának megtapasztalása. Ez a tábor egy olyan alkalom, ahol a családjaink találkozhatnak egymással egy olyan program keretében, ahol lehetőségünk van az elcsendesedésre, az Istennel való kapcsolatunk ápolására, párkapcsolataink építésére, bensőséges és vidám együttlétre más családokkal, kikapcsolódásra és pihenésre, s mindez szeretteinkkel, barátainkkal együtt, velük egységben. Ezek a tábori együttlétek segítenek bennünket abban, hogy házastársi kapcsolataink elmélyüljenek, családi életünk pedig bensőségesebbé váljon – fogalmaz a meghívó.

Mivel a helyek száma korlátozott, a szervezők a mielőbbi bejelentkezést ajánlják, amit a www.csalad.ro oldalon, a Programok menüpont alatt elérhető űrlap kitöltésével lehet megtenni 2011.  június 1–15. között.

 
További információk:
- E-mailen: timatadav@yahoo.com - Kertész Marika
- telefonon: 0743-152.008.

Letöltés:

- Meghívó (részletesebb információkkal)

Ajánló:

Visszatekintés a tavalyi táborra

A Család.ro fotóalbuma