Akkreditált projektmenedzsment képzés

Önkormányzatok, egyházak és civil szervezetek munkatársai, valamint magánszemélyek számára

 

Mi megbecsüljük a projektmenedzsert! Nem gyorstalpalással képezzük őket, hanem reális és hasznos tudással látjuk el őket!

Örömmel értesítjük, hogy a KALOT Egyesület 2014-ben ismét megszervezi a 152 órás Projektmenedzsment és pályázatíró képzését.

Az előző évek tapasztalatai, a résztevők visszajelzései alapján meggyőződésünk, hogy sikerült egy olyan képzési struktúrát összeállítani és olyan oktatói csapatot szervezni, amely minőségi, valós, elméleti és gyakorlati tudásanyagot nyújt a résztvevők számára.

Részletes információk

Szervező: KALOT Egyesület

A képzés helyszíneCsíksomlyó, a KALOT Egyesület székhelye (Csíkszereda, Szék útja 147)

sikeresen vizsgázók az Oktatás- és Munkaügyi Minisztérium által hitelesített oklevelet kapnak. A szakképesítés román megnevezése: „manager proiect", cod COR: 242101, az engedélyezés száma: 236/22.12.2011.

A képzés időtartama: 152 óra, amelyet 10 hétvége (szombat-vasárnap) keretében tartunk meg. A képzési hétvégeket 2014 december – 2015 március időszakra tervezzük.

A képzés tartalma: A tanfolyam során a résztvevők részletesen megismerhetik az EU támogatási rendszerét, elméleti és gyakorlati projektmenedzsment és pályázatírási oktatásban részesülnek.

Az oktatás mellett a résztvevők folyamatosan konzultálhatnak az előadókkal saját vagy közös projektjük összeállításában, megvalósításában!

Az oktatás nyelve: magyar, a román szaknyelv elsajátítására, illetve gyakorlati feladatok román nyelven történő megoldására lehetőség lesz.

A képzés díja: 750 RON + 50 RON beiratkozási díj

A tanfolyamdíj magába foglalja:

- az elméleti és gyakorlati oktatást

- a képzés anyagát nyomtatott és elektronikus formában

- a vizsgadíjat

A kifizetés módja: A beiratkozási díjat jelentkezéskor kell kifizetni, a tanfolyam díját lehetséges két részletben is fizetni. (az első részletet a tanfolyam megkezdéséig).

A képzésre jelentkezni lehet a KALOT Egyesületnél:

530203 Csíkszereda, Szék útja 147, tel: 0728-581105 (Csobot Györgydeák Adél)  e-mail: projektmenedzsment14.15@gmail.com

Jelentkezéshez szükséges:

·         szakmai önéletrajz

·         jelentkezési lap kitöltése

·         érettségi oklevél másolata

A helyek száma korlátozott!

                   Jelentkezési határidő: 2014. december 10.