Apa-lánya lelkinap Székelyudvarhelyen

Az apa és a lánya közötti szinte misztikus kapcsolat különleges, egyedi és meg nem ismételhető, ugyanakkor nagy hatással van a gyermek életére. Az édesapa jelenti a kislánya számára a biztonságot, a törődést.
Kettejük szeretetteljes kapcsolata mintája lehet egy későbbi jó párkapcsolatnak, az édesapai minta a lánya istenképét is befolyásolhatja. Az apák ugyanakkor talán egy kicsit jobban ragaszkodnak a lányukhoz, azért is, mert a lányok sokkal könnyebben mutatják ki a támogatásukat és az érzéseiket irántuk, mint a fiúk.

Az édesapák és lányaik közti kapcsolat erősítésére, mélyítésére, gyógyítására szerveződnek a Gyulafehérvári Főegyházmegyében immár negyedik éve az apa-lánya lelkinapok a Segítőnővérek Kongregációja és a Gyulafehérvári Családpasztorációs Központ összefogásával.

Ezúttal egy újabb év eleji lelki töltekezésre várjuk az édesapákat és lányaikat.

Január 27-én, szombaton Székelyudvarhelyen, a Kis Szent Teréz plébánián, "Dönts-vállald!" mottóval kerül sor az apa-lánya lelkinapra, ahová az édesapákat 14 év fölötti lányukkal együtt várják.

A lelkinap költsége 80 lej/apa-lánya. A programra előzetes bejelentkezés szükséges, a www.csalad.ro oldalon az "Eseménytárban".

A programról bővebben itt:

https://csalad.ro/esemeny/apa-lanya-lelkinap-2/