Egyetemi kollégiumi felvételi a brassói ferenceseknél

A brassói Ferences Egyetemi Kollégium felvételt hirdet a 2015–2016. tanévre. A ferencesek elsősorban olyan egyetemi hallgatókat, fiúkat és lányokat várnak, akik Brassóban eltöltendő éveiket a tanulmányok mellett keresztény közösségben szeretnék megélni, és a tudományban való növekedéssel együtt fontosnak tartják hitéletük ápolását is. A brassói ferences kollégiumi életet olyan egyetemistáknak ajánlják, akik mindezt olyan lelkiségi háttérrel akarják művelni, amihez Assisi Szent Ferenc adja a mintát, akinek évszázados öröksége bizonyítja az értelem és lélek harmóniájának lehetőségét.

Jelentkezni 2015. augusztus 31-ig lehet az alábbi címen: 500030 Brassó, Keresztelő Szent János templom, Sf. Ioan út 7. szám. A jelentkezőknek az alábbi iratokat kell elküldeniük postán vagy e-mail -ben: kézzel írt önéletrajz (maximum egy oldal) és plébánosi ajánlás.
Részletekről érdeklődni fr. Benkő Ferenc OFM brassói ferences házfőnöktől lehet a benkoferi@yahoo.com e-mail címen vagy a 0746224740 telefonszámon.

Borsodi L. László
ferences sajtóreferens

A kollégiumot működtető brassói ferences templom és rendház
Fotó: Popovici Tibor Szabolcs (www.hereditatum.ro)