Elváltak lelki hétvégéje április 20-21.

A Gyulafehérvári Főegyházmegye Családpasztorációs Központjának munkacsoportja idén is megszervezi az elváltak lelki hétvégéjét. A rendezvényre 2018. április 20-án és 21-én kerül sor a csíkszentdomokosi Szent Margit Lelkigyakorlatos Házban „Íme, tenyeremre rajzoltalak téged.” (Iz 49,16) mottóval.
"Összetört a lelked? Úgy érzed, hogy becsaptak, kihasználtak vagy cserbenhagytak? Egyedül kell hordoznod az életed terheit? Bármi is történt veled, bármin is mentél keresztül, egy biztos: életed ott van a gondviselő Isten tenyerén, ezért nem kell félned a jövőtől, a bizonytalan holnapoktól. Az Ő kezéből senki és semmi nem ragadhat ki, és nem szakaszthat el tőle semmi sem." - olvasható a szervezők felhívásában.
A hétvége programjában előadás, tanúságtételek, műhelymunkák szerepelnek, de lesznek kiscsoportos beszélgetések, közös ima és szentmise is.
A részvételi díj 25 lej/fő/hétvége, ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit. A teljes ellátást igénylők számára az összköltség 90 lej. A programta bejelentkezni a csalad.ro honlapon, az Eseménytárban az "Elváltak lelki hétvégéje" eseménynél lehet.