Falinaptár és direktórium 2018-ra

Egyházmegyéink kiadója, a kolozsvári Verbum Keresztény Kulturális Egyesület gondozásában megjelent a Tamás József segédpüspök úr által szerkesztett, jövő évre szóló falinaptár és az advent első vasárnapjától érvényes direktórium.

A Verbum a hónap közepétől kezdve, de legkésőbb november 25-éig eljuttatja a plébániák által már korábban megrendelt példányokat a főesperességekre.

A naptár árával kapcsolatosan érvényben marad a 1789–2016 számon közölt főegyházmegyei előírás: „a naptárak ára 3 (azaz három) lej legyen, amelyből a Verbumnak 2 (azaz kettő) lejt kell befizetni. A fennmaradt 1 lej a forgalmazó plébániákat illeti meg, amit egy összegben vételezzenek be a plébánia könyvelésébe. Az előbbitől eltérő értékesítési díjszabás alkalmazása visszaélésnek minősül.” (2016/X. körlevél)

A Direktórium példányonkénti ára is változatlan: 20 lej. Mindkét kiadványról a Verbum számlát állít ki, amelyet a plébániáknak kérésre e-mailen is eljuttat.

A forgalmazással kapcsolatban további információ a terjesztes@verbumkiado.ro e-mail címen vagy a 0740-937116-os telefonszámon kérhető.

Utánrendelésre is ugyanitt van lehetőség.