Lelkigyakorlat a szárhegyi ferences kolostorban

Idén is lehetőséget biztosítunk 2020. július 13-17. között a szárhegyi ferences kolostorban papoknak és szerzeteseknek olyan hagyományos lelkigyakorlaton részt venni, ahol a napi két elmélkedés mellett teljes csendben lehetnek. A lelkigyakorlat 13-án délben (ebéddel) kezdődik és 17-én délben (ebéddel) fejeződik be. A helyek száma korlátozott, mivel minden résztvevő – hogy ne zavarják egymást – külön szobában lesz elhelyezve. A részt venni kívánók figyelmét külön felhívjuk a kolostort körülölelő természet adta lelki elmélyülés lehetőségére. A lelkigyakorlatot Fr. Laczkó-Dávid Anaklét OFM moderálja.

Csak azok jelentkezését várjuk (laczkodanaklet@gmail.com, 0737-016003), akik a külvilágot kizárva, teljes csendben akarnak részt venni a lelkigyakorlaton!


Csendes napok a szárhegyi ferences kolostorban

A szárhegyi ferences kolostor szeretettel vár minden papot és szerzetest, aki szeretne egy vagy több csendes napra visszavonulni, kikapcsolódni és megpihenni. Ezzel a lehetőséggel az eddigi évek folyamán már többen is éltek. Mindez nincs időponthoz kötve, csak előzetes megbeszéléshez. (Elérhetőség: 0737-016003, laczkodanaklet@gmail.com).